CLIËNT

Het leven kent ups-and-downs. Dat weten we allemaal. Aanhoudende vermoeidheid, een verstoord slaappatroon of als het een tijdje al niet lekker met je gaat zijn belangrijke signalen. Deze verschijnselen hebben een grote invloed op je welzijn en moet je niet negeren. Zorg dat je er op tijd bij bent. Bespreek het met je naasten, een bedrijfsarts, een vertrouwenspersoon of je werkgever. Aangeven dat het wat minder gaat is geen teken van zwakte, maar juist een krachtig signaal om aan te geven dat je ondersteuning nodig hebt om weer Inkadanz te komen.

Kom weer terug in balans

Ons uitgangspunt is het optimaliseren van jouw draagkracht. Vermoeidheid en vitaliteitsverlies kunnen ontwikkeld worden in een periode van langdurige stress. Deze langdurige stresssituatie kan resulteren in een verhoogde alertheid. Dat kost je lijf veel energie en daar loop je op leeg. Wij helpen je jouw energieniveau weer op peil te brengen. Door jou zowel fysiek als mentaal handvatten te geven die ondersteuning bieden om weer sterker in het leven te staan.

Waarin onderscheidt Inkadanz zich

Wij trainen met toevoeging van extra zuurstof, EWOT. Wetenschappelijk gevalideerde testapparatuur én ons vakmanschap maken ons uniek. Door groepseducatie, mentale en werkgerichte adviezen en ademtraining werk je verder aan het vergroten van je draagkracht. Deze totaalaanpak werkt, is wetenschappelijk bewezen en wij voegen daar innovatie aan toe.

De eerste stap van Adem naar Beter

Dat je deze tekst nu leest is een grote stap in de goede richting. Het herstelprogramma volgen vraagt ook om jouw inzet en motivatie en wij ondersteunen je hierin. Elke training geeft een duidelijk effect. Door het volgen van dit herstelprogramma komt je vitaliteit terug en word jij weer meer zelfredzaam. Er worden al snel mooie resultaten geboekt en dat motiveert je om hiermee verder te gaan. Je Kadanz komt terug en dat voelt goed!