Peter Slegtenhorst

Na afronding van zijn fysiotherapie opleiding heeft hij zich breed ontwikkeld op het gebied van inspanningsfysiologie, sportfysiotherapie en orthopedische manuele therapie. Hij is tevens instructeur bij de opleiding voor dry needling Hij is sinds 1996 werkzaam in zijn fysiotherapie maatschap in Den Haag. Daarnaast ondersteunt hij sinds een paar jaar als fysiotherapeut de atleten tijdens de New York Marathon voor TuiSports.

Vanuit zijn bedrijf Kadanz Cycling heeft hij zijn sportieve interesse gecombineerd met zijn technisch inzicht. Hij heeft ruime ervaring bij het afnemen van ademrustmetingen, inspanningstesten, hardloop- of golfanalyse. Daarnaast is hij wielrentrainer  en traint hij middels (digitale)trainingsschema’s (top)wielrenners, hardlopers en golfers.

Peter is vanaf het intake-gesprek betrokken bij het traject en hij zal ook de eindmeting doen.

 

‘Bij InKadanZ kan ik al mijn opgedane ervaring en kennis combineren. Mijn motto ‘ gang is alles’  houdt voor mij in dat ik praktische en concrete ondersteuning bied. Mensen vertrouwen en inzicht geven zodat zij hun behaalde resultaten op eigen kracht voort kunnen zetten. Ik moet zo snel mogelijk weer misbaar zijn, dat is het streven.’